Het begon eigenlijk als een grap!

Spelletjes spelen, eten en samen genieten van een paar drankjes.
Dat is het moment dat iemand zei: ‘Waarom verzinnen we niet zelf een kaartspel?’ Er was niet veel voor nodig om te beginnen. In feite duurde het slechts een paar uur, 4 stukken papier om te brainstormen en voordat we het wisten was de droom werkelijkheid geworden.

Stel jezelf eens voor?
We zijn vier enthousiaste ondernemers en ook nog familie.

Beginnen met de oudste: Oscar Quiko, 44 jaar jong en leraar op het Stormink in Deventer. In het spel is hij degene die je kun vinden op de “excuus kaarten”.
Zijn “partner in Crime” is Eva Zoutenbier, 35 jaar oud en werkzaam als vastgoed adviseur, zij is te vinden op de “D’r uit kaarten”

De andere twee zijn ook een stel. René Katier, 32 jaar oud en werkt in het ziekenhuis; hij is ook een geweldige fotograaf. Je vindt hem op alle “actiekaarten”.  René is nog niet getrouwd, maar heel erg verliefd op Annemieke Zoutenbier. 30 jaar oud, een geschiedenis lerares en  mega dol op kaartspellen en bordspellen. Annemieke vind je op de “oeps kaarten”.

We zijn salty sambal begonnen om spellen te maken en uit te brengen en zijn enthousiast om mensen te vermaken met ons eerste kaartspel “Lose Your In-laws”, wat nu verkrijgbaar is in verschillende winkels en webshops in Nederland.

Waarom de naam Lose Your In-laws? 

Er is een bepaald onuitgesproken (maar universeel) gevoel dat men heeft als je het hebt over je schoonouders. Natuurlijk zijn we erg dol op onze eigen schoonouders, maar dat betekent niet dat je ze zo nu en dan de gek aan kan steken.